Over Recharge

Recharge re-integratie zet mensen en mogelijkheden voorop

Sinds 2004 werken wij met een ijzersterk team van coaches en ergotherapeuten aan de re-integratie van mensen in organisaties. Elke specialist is bij ons zowel coach als therapeut en dat is uniek in de markt. Je kent ons misschien onder de naam Van Bakel Re-integratie. Als Recharge maken we naam als specialist in re-integratie van mensen met complexe gezondheidsproblemen en “vage klachten”. We zitten vol energie om werknemers en werkgevers een gezonde toekomst te bieden, in welke vorm dan ook. Back in charge begint bij Recharge.

Oprichter van Recharge is Vivian van Bakel. Als ervaringsdeskundige en ergotherapeut weet ze hoe ingewikkeld het is wanneer onalledaagse gezondheidsklachten je langdurig uit het arbeidsproces dwingen. Als ondernemer begrijpt ze de vele vragen die leven bij werkgevers die vaak niets liever willen dan het beste voor hun zieke werknemer. Met kennis, gedrevenheid en een positieve kijk op de capaciteiten van ieder mens startte ze haar onderneming. Nu, 20 jaar later, werkt het Recharge team nauw samen met HR- en arbo-professionals in grote en kleine organisaties. Met aandacht en expertise helpen we uitgevallen medewerkers weer aan het werk. Want elk individu telt, hoe groot een bedrijf ook is.

Unieke mix van kennis en kunde

Een job- en re-integratiecoach heeft verstand van de werkvloer, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving. Een ergotherapeut is expert in het begeleiden en activeren van mensen die beperkt worden door een letsel of ziekte. Het lijken verschillende werelden. Bij Recharge maken we juist de combinatie. En dat maakt ons anders dan andere.

Maak kennis met het team van Recharge!

Wat klanten over Recharge zeggen

Onze ervaring is dat het een zeer professionele, klantgerichte organisatie is die zijn beloftes waar maakt.
Stedelijk College Eindhoven
HR-medewerker
We hebben duidelijk inzicht gekregen in de mogelijkheden en beperkingen van onze werknemer met hersenletsel betreffende zijn eigen werkzaamheden en mogelijkheden voor ander werk. We zijn goed tevreden over het resultaat!
J.A.H. Revenboer
Bedrijfsarts
Inzicht in de feitelijke belastbaarheid met toegepaste ergotherapeutische expertise geeft het beste startpunt voor succesvolle re-integratie.
Ruth Ravesteijn
Arbeidsdeskundige bij AD Jurist
Na werkplekonderzoek en gesprek met werknemer en leidinggevende hebben we een helder advies gekregen met concrete mogelijkheden om de inzetbaarheid te optimaliseren.
Kempenhaeghe
HR-medewerker
Het resultaat is dat ik nu weer volledig aan het werk ben. Ik kan beter naar mijn lichaam luisteren. Ik ben erg tevreden over de re-integratiecoaching en zou het iedereen aanbevelen!
Marijn
Docent op een middelbare school
Na een uitgebreid werkplekonderzoek werd snel duidelijk welke stappen er gezet moesten worden. Jullie hebben direct hulpmiddelen aangeboden en goed advies gegeven. We zijn zeer tevreden over het meedenken in oplossingen.
Nedi van Kampen
HR Manager bij ZZA Mozzarella
Ik heb goede en persoonlijke begeleiding gehad bij mijn WIA-traject. We hebben in mijn situatie het juiste resultaat behaald. Ik waardeer de begeleiding met een dikke 9!
Remko
werknemer
Door de juiste begeleiding in het juiste tempo, de goede dingen doen en leren accepteren. Dat zijn de belangrijke succesfactoren gebleken waarop onze collega nu weer dagelijks met plezier én energie aan het werk gaat. Dat is een fantastisch resultaat!
Werkgever over re-integratietraject
Goede empatische ondersteuning van onze medewerker met een ernstig progressief ziektebeeld. Resultaat: accurate rapportage, waardevolle bijdrage aan inzicht en acceptatieproces bij werknemer en de juiste ondersteuning bij IVA-aanvraag.
P. Rosenboom
HRM adviseur
Zeer tevreden over wijze van aanpak, verslaglegging en communicatie. Resultaat is ook goed: medewerkster werkt weer voor de volledige uren.
Sociale werkvoorziening

Recharge re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.