Nieuws

Geplaatst door Vivian op 02-10-2023

Van Bakel Re-integratie verandert in…

Met trots kondigen wij aan dat wij na 20 jaar in een heel mooi – vinden wij dan – nieuw jasje zijn gestoken! Nieuwe naam, nieuwe stijl, nieuwe website, maar met onze vertrouwde dienstverlening en deskundigheid.

Sinds 2004 werken wij met een ijzersterk team van coaches en ergotherapeuten aan de re-integratie van mensen in organisaties. Elke specialist is bij ons zowel coach als therapeut en dat is uniek in de markt. Je kent ons misschien onder de naam Van Bakel Re-integratie. Als Recharge maken we naam als specialist in re-integratie van mensen met complexe gezondheidsproblemen en “vage klachten”. We zitten vol energie om werknemers en werkgevers een gezonde toekomst te bieden, in welke vorm dan ook. Back in charge begint bij Recharge.

Laatste nieuws

Geplaatst door Vivian op 02-07-2023

Werken en post-COVID klachten

Werkbehoud voor werkenden met langdurige coronaklachten (post-COVID) is belangrijk maar niet vanzelfsprekend! Werknemers die kampen...

Lees meer
Geplaatst door Vivian op 08-02-2024

Praktische tips bij herstellen van een traumatisch hoofd-hersenletsel

Aanhoudende klachten na een botsing in het verkeer of een ongelukkige val op het hoofd? Dit kan duiden op traumatisch hoofd-hersenletsel. Lees hier wat je kan doen om herstel te bevorderen.

Lees meer

Recharge re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.