Nieuws

Geplaatst door Vivian op 02-07-2023

Werken en post-COVID klachten

Werkbehoud voor werkenden met langdurige coronaklachten (post-COVID) is belangrijk maar niet vanzelfsprekend! Werknemers die kampen met langdurende klachten na COVID én hun werkgevers kunnen voor flink wat uitdagingen komen te staan in de terugkeer naar werk. Recharge reintegratie ondersteunt hierbij. Zowel om aan het werk te blijven met klachten als bij het hervatten van werk na langdurige uitval (re-integratie). Ook ondersteunen we wanneer terugkeer naar werk uiteindelijk niet mogelijk blijkt.

Diverse thema’s komen in onze ondersteuning aan bod (optimaliseren herstel, concreet opbouwschema in werk, gevolgen voor inkomen en dergelijke) op maat toegespitst op de individuele situatie.

C-Support maakte diverse animaties over het thema werk en post-COVID. Je vindt ze hier.

Laatste nieuws

Geplaatst door Vivian op 08-02-2024

Praktische tips bij herstellen van een traumatisch hoofd-hersenletsel

Aanhoudende klachten na een botsing in het verkeer of een ongelukkige val op het hoofd? Dit kan duiden op traumatisch hoofd-hersenletsel. Lees hier wat je kan doen om herstel te bevorderen.

Lees meer
Geplaatst door Vivian op 02-10-2023

Van Bakel Re-integratie verandert in...

20 jaar ervaring in mensenwerk, nu in een nieuw jasje met onze vertrouwde dienstverlening en deskundigheid!...

Lees meer

Recharge re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.